Amfa4000 nu van €199,00 voor €139,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Amfa4000®
Pro antikalk systeem

De goedkope oplossing tegen kalkaanslag.
Investeer nu slechts €139 en bespaar tot €500 per jaar.

Geschikt voor elke woning

Hierom kies je voor

Waterontharder.com

✔ Bij Waterontharder.com betaalt u de laagste de prijs

✔ Met de Amfa4000® bespaart u tot wel € 500,- per jaar

✔ Waterontharder.com denkt aan het milieu

✔ De Amfa4000® is gemaakt van duurzaam materiaal

✔ De Amfa4000® installeert u eenvoudig zelf

✔ De Amfa4000® verbetert de kwaliteit van uw drinkwater

✔ De Amfa4000® is 100% veilig

Ontdek hoe de Amfa4000® werkt

De werking van de Amfa4000® is heel gemakkelijk. We leggen u in drie simpele stappen uit hoe de Amfa4000® werkt.

De Amfa4000®: de oplossing voor uw kalkprobleem

De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat de verantwoordelijke mineralen calcium en magnesium zich met elkaar verbinden en er kalkkristallen ontstaan. Dit proces wordt door de Amfa4000® voorkomen. Ons antikalk systeem onderscheid zich ten opzichte van andere merken door de jarenlange research, de op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met een krachtig systeem van 1600 Gauss. Lees hier meer over de invloed van het aantal Gauss in waterontharders.

Moderne en duurzame techniek

De sterkste op de markt. De grootste magnetische oppervlakte en de sterkste op 1,5 cm afstand in de kern van het water. Met een enorme kracht zorgen de velden ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen. Omdat de praktijk iets anders is dan de ideale situatie kunnen we de problemen van kalkaanslag nooit voor 100% voorkomen maar wel aanzienlijk verminderen.*

De Amfa4000® verbetert uw leidingwater.

Uw water zal zachter in de mond aanvoelen zonder bijsmaak. Doordat de gezonde mineralen calcium en magnesium in het water blijven zal het water zijn goede smaak behouden en geen zoute nasmaak krijgen. Doordat kalk tijdens het wassen op u kleding en huid komt zorgt dit voor irritatie Als u last heeft van huidproblemen zoals eczeem of een droge huid dan zal kalk het probleem alleen maar verergeren. Een ander bijkomend nadeel is dat kalk het reinigende vermogen van schoonmaak middelen remt. Shampoo schuimt minder en u gebruikt meer om het hoofd en huid te reinigen en de was schoon te krijgen.

Kalksteen is de sluipmoordenaar van dure apparatuur.

Kalksteen is calciumcarbonaat dat vooral ontstaat tijdens het verwarmen van water. Deze slaat toe als een sluipmoordenaar van uw apparaten. Het zet zich langzaam vast zonder dat u er erg in heeft. Zo komt het regelmatig voor dat de doorstroming van de warmwaterleiding vermindert of zelfs stagneert. De oorzaak hiervan is drukverlies door het aanzetten van kalk, met name in de leidingen en elektrische boilers. Naast het feit dat hierdoor schade ontstaat, stijgt ook uw energierekening omdat de kalkaanzet het opwarmen van het water vertraagt omdat kalk werkt als een isolator op de verwarmingselementen van uw warmwater apparatuur.

De mogelijkheid om uw woning van de Amfa4000® te laten voorzien is nu wel heel eenvoudig geworden: in heel Nederland bieden wij deze service aan. Velen gingen u voor en genieten inmiddels van onze unieke aanbieding.

“Fantastisch, het werkt echt”

★★★★★
Add customer reviews and testimonials to showcase your store's happy customers.
Author name
Geverifieerde gebruiker
★★★★★
Add customer reviews and testimonials to showcase your store's happy customers.
Author name
Geverifieerde gebruiker
★★★★★
Add customer reviews and testimonials to showcase your store's happy customers.
Author name
Geverifieerde gebruiker

Installatie van de Amfa4000®

Het installeren van de Amfa4000® doet u eenvoudig zelf. U heeft alleen een stuk leiding van minimaal 8 cm nodig. We adviseren u de Amfa4000® dichtbij de watermeter te plaatsen. Plaats de Amfa4000® op de waterleiding en zet hem vast met de tiewrap die we meegeleverd hebben. Wanneer het antikalk systeem stevig vast zit, heeft u er geen omkijken meer naar.

Bekijk hier de installatie video

Veelgestelde vragen over de Amfa4000®

Wat kost een antikalk systeem?
De Amfa4000® kost slechts eenmalig €169. Geen verzendkosten en bij ons zijn er geen service en onderhoudskosten.

Kan de Amfa4000® ook in mijn situatie geïnstalleerd worden?
Absoluut! De Amfa4000® kan op waterleidingen tot 50mm geïnstalleerd worden en op alle materiaalsoorten en type waterleiding. met gemak geschikt voor grootverbruikers en de grootste huishoudens.

Bestaat er een waterontharder die onderhoudsvrij is en snel geïnstalleerd kan worden?
Waterontharders zijn over het algemeen grote installaties die door een professional geïnstalleerd moeten worden. Daarnaast komt er regelmatig onderhoud bij kijken. De Amfa4000® is hét beste alternatief voor een waterontharder. Eenvoudig binnen 5 minuten te installeren en volledig onderhoudsvrij.

De oplossing tegen kalkaanslag

DeLonghi

Wist u dat u uw DeLonghi eens in de zoveel tijd dient te ontkalken om de levensduur te verlengen?

Douchekop

Wanneer u merkt dat de waterdruk uit uw douchekop vermindert is het tijd hem eens goed te ontkalken.

Waterkoker

Net als uw koffiezetapparaat, wasmachine en servies dient ook uw waterkoker ontkalkt te worden.

Nederlands