Amfa4000 nu van €199,00 voor €139,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Wat voor type
ontkalker past
bij mij?

In navolging van het succes van onze Amfa4000 Classic, hebben we inmiddels en nieuw systeem op de markt gebracht. De Amfa 8000 waterontharder. Hieronder vergelijken wij de systemen met elkaar, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Onze modellen

Voor ieder huishouden een passende waterontkalker

Amfa4000® Pro
antikalksysteem

€199 - €139

85% ontkalking

Krachtige magneten: 1.600 Gauss

Aanzienlijke vermindering van kalkaanslag

Bespaar tot wel €500,- per jaar op uw energierekening

Bestel de Amfa4000® Pro

Amfa8000® Pro
waterontharder

€1999 - €1199

100% ontkalking

Ontkalking middels onthardingszout

Kalkaanslag is geheel verleden tijd

Bespaar tot wel €1000,- per jaar op uw energierekening

Bestel de Amfa8000®

Kies een van onze systemen

Is voor u 85% minder kalkaanslag goed genoeg? Kies dan voor onze "klassieker": de Amfa 4000 Pro. Met meer dan 200.00 verkochte exemplaren heeft de Amfa4000 zich reeds meer dan bewezen.

Is voor u alleen 100% zacht water goed genoeg? Dan is de Amfa8000 Max de perfecte keuze. Om iedereen te laten kennismaken met onze zout waterontharder, bieden wij deze tijdelijk aan voor een instapprijs van €1999,- voor €1199,-

De oplossing tegen kalkaanslag

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa400 van waterontharder.com. Binnen enkele weken ontstaat er minder kalkaanslag. Het compacte systeem is binnen 5 minuten te installeren. Het magnetische veld voorkomt vervolgens dat de kalkaanslag zich hecht aan uw leidingen en sanitair. Zo heeft u minder last van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en kunnen huishoudelijke apparaten langer mee gaan. *

Verbeter uw leidingwater

Uw water zal zachter in de mond aanvoelen zonder bijsmaak. Doordat de gezonde mineralen calcium en magnesium in het water blijven zal het water zijn goede smaak behouden en geen zoute nasmaak krijgen. Doordat kalk tijdens het wassen op u kleding en huid komt zorgt dit voor irritatie. Als u last heeft van huidproblemen zoals eczeem of droge huid dan zal kalk het probleem alleen maar verergeren. Een ander bijkomend nadeel is dat kalk het reinigende vermogen van schoonmaak middelen remt. Shampoo schuimt minder en u gebruikt meer om het hoofd en huid te reinigen en de was schoon te krijgen.

Nadelen van hard water

In veel gebieden in Nederland hebben we last van hard water door kalk en magnesium. De hardheid van water verschilt van gebied tot gebied. Wilt u weten wat de hardheid van het water bij u in de buurt is? Op onze waterhardheidpagina vindt u een compleet overzicht van de hardheid van het kraanwater in verschillende gemeenten in Nederland.

Het ontstaan van kalk
Hoe ontstaat kalkaanslag
Strenge voorschriften en eisen
Geschikt voor elk type woning
Voordelen
Wat doet de Amfa4000 met water?
Nederlands