Amfa4000 nu van €199,00 voor €159,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Onze modellen

Voor ieder huishouden een passend systeem.

Amfa4000® Pro
antikalksysteem

€199 - €159

Tot 95% ontkalking

Beste magneetsysteem in de markt

Aanzienlijke minder kalkaanslag

Bespaar tot wel €500,- per jaar op uw energierekening

Binnen 5 minuten zelf te installeren

98% tevreden klanten

100 dagen niet goed geld terug en 10 jaar garantie

Bestel de Amfa4000® Pro

Amfa8000® Pro
waterontharder

€1999 - €1199

100% ontkalking

Ontkalking middels onthardingszout

Kalkaanslag is geheel verleden tijd

Bespaar tot wel €1000,- per jaar op uw energierekening

Installatie door monteur of door uzelf

99,9% tevreden klanten

5 jaar garantie

Bestel de Amfa8000®

Kies een van onze systemen

Is voor u 85% minder kalkaanslag goed genoeg? Kies dan voor onze "klassieker": de Amfa 4000 Pro. Met meer dan 200.00 verkochte exemplaren heeft de Amfa4000 zich reeds meer dan bewezen.

Is voor u alleen 100% zacht water goed genoeg? Dan is de Amfa8000 Max de perfecte keuze. Om iedereen te laten kennismaken met onze zout waterontharder, bieden wij deze tijdelijk aan voor een instapprijs van €1999,- voor €1199,-

Wat is een waterontharder?

Waterontharders zijn systemen voor in huis om de waterhardheid van leidingwater te verlagen. Dit is de oplossing tegen kalkaanslag. Een waterontharder verlaagt namelijk de concentratie calcium- en magnesiumionen in het water, waardoor de dh lager wordt. Minder kalkaanslag resulteert in een lagere energierekening en huishoudelijke apparaten gaan langer mee, denk aan uw koffiezetapparaat of wasmachine. Er zijn twee soorten antikalk systemen; een waterontharder op zout en een antikalk magneet. Wij leggen de verschillen voor u uit.

Verschil waterontharder en antikalk magneet

Om te beginnen met de zout waterontharder, dit is een uitstekende oplossing tegen kalkaanslag. De hardheid van het water wordt bepaald door calcium- en magnesiumionen. Een zout waterontharder verwijdert de calcium- en magnesiumionen in het water, waardoor de dh lager wordt en het water minder hard wordt. Een andere oplossing tegen kalkaanslag is de antikalk magneet. De antikalk magneet maakt gebruik van een vooruitstrevende techniek die een sterk magnetisch veld in een compacte behuizing realiseert. Hierdoor ontstaat er een krachtig apparaat dat in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder ingrepen aan de waterleiding.

Welke waterontharder kopen?

Wij verkopen zowel een antikalk magneet als een waterontharder op zout.

Amfa4000®  - Antikalk magneet

Eenvoudig en snel een antikalk magneet kopen? U heeft de Amfa4000® al voor € 159,- in huis, waarmee u direct bespaart op uw energie- en schoonmaakkosten! Voorkom kalkaanslag met het slimme systeem dat u zelf binnen 5 minuten installeert en geniet van uw douchekop, vaatwasser, wasmachine en cv-ketel zonder kalkaanslag.

Ons systeem onderscheid zich ten opzichte van andere merken door de jarenlange research. De op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met een krachtig en uitgebalanceerd systeem. Met een enorme kracht zorgen de velden ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen.

Amfa8000® Max - Waterontharder op zout

De Amfa8000® Max is een compacte waterontharder die uitstekende prestaties levert voor € 1.199,- . Dankzij het design kan de waterontharder ook in kleinere ruimtes in huis worden geplaatst. Zo is deze waterontharder bijvoorbeeld te plaatsen in de meterkast, de meterput of in uw kruipruimte . Deze waterontharder is een onderhoudsvriendelijke waterontharder die zich perfect leent voor middelgrote tot grote woonhuizen. Denk hierbij aan gezinnen en (middel)grote huishoudens van 1 tot 6 personen met één of twee badkamers. Dankzij de dubbele tank zorgt de Amfa8000® Max voor zacht water in het hele huis, 24 uur per dag. Naast zijn compacte design staat deze waterontharder garant voor sublieme prestaties: de waterontharder zorgt ervoor dat u de hele dag door voorzien bent van 100% zacht water.

Bespaar geld met een waterontharder

Een waterontharder kan u veel tijd en geld schelen. Met een waterontharder is zelfs een besparing van honderden euro’s per jaar mogelijk, maar hoe kan dat eigenlijk? Door kalk in het leidingwater slijten elektrische apparaten sneller. Wasmachines, afwasmachines, koffiezetapparaten en waterkokers hebben allemaal te lijden onder een hoge waterhardheid. Kalkaanslag vormt ook een soort isolatielaag op de verwarmingselementen van uw apparatuur, bijvoorbeeld de cv-installatie, Quooker en wasmachine. Hierdoor hebben deze apparaten meer vermogen nodig om warm te worden, wat u terugziet op uw energierekening.

Besparen met een waterontharder doet u zo:

  • Apparaten met verwarmingselementen werken optimaal zonder kalkaanslag en vragen geen extra energie om op te warmen.
  • Huishoudelijke apparaten hoeven minder snel vervangen te worden.
  • U gebruikt minder schoonmaakmiddelen en ontkalkingsmiddelen.
Nederlands