Amfa4000 nu van €199,00 voor €139,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Goedkope magneet ontkalkers een goed idee?

Heeft u ook last van kalkaanslag en wilt u een hoge energierekening vermijden? Maak dan kennis met ons goedkope antikalk systeem, de Amfa4000®. Kalkaanslag kan voorkomen worden door structuurverandering van de mineralen te veranderen, zonder essentiële bestanddelen uit het water te halen. De Amfa4000® regelt dit voor u. Ons systeem is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk.

Wat zijn de voordelen van een Amfa4000®?

Wilt u ook geen last meer hebben van kalkaanslag in uw vaatwasser, wasmachine en witte douchekoppen? Dat is mogelijk dankzij de Amfa4000®. Zelfs verstopte zeefjes van uw kranen behoren tot het verleden. Indien uw water op het moment niet lekker smaakt of ruikt, zult u verbetering en verschil merken. Ons antikalk systeem systeem voorkomt kalkafzetting, is onderhoudsvrij, zorgt voor een vermindering van energieverbruik en plaatsing is in 99% van de gevallen mogelijk.

Voorkom kalkafzetting

Kalksteen ontstaat voornamelijk tijdens het verwarmen van water, het zet zich vast zonder dat het direct zichtbaar is. De druk van het water daalt en uw energierekening stijgt omdat het opwarmen van het water langer duurt door de kalkaanslag. Wij adviseren dan ook snel een goedkope antikalksysteem aan te schaffen. U bespaart op deze manier wel duizenden euro’s. Vervanging van dure filters is niet meer nodig. Wilt u ook genieten van alle voordelen van onze antikalk systeem? Plaats uw bestelling voor 23:59 en ontvang de Amfa4000® de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten zijn gratis. Indien u niet tevreden bent kunt u uw aankoop ook kosteloos retour zenden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Nederlands