Amfa4000 nu van €199,00 voor €139,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterontharder prijs

Waterontharders zijn een oplossing tegen kalkaanslag. Maar waterontharders kennen ook veel nadelen:

  1. De waterontharder prijs is relatief hoog
  2. Ze vergen onderhoud
  3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
  4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Prijzen van het waterontharder alternatief

Hieronder ziet u alle mogelijkheden van 24Man met betrekking tot het antikalk systeem, de Amfa4000®. De Amfa4000® is volgens ons de beste én goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag. De verzending ervan is altijd gratis. Voor de prijs van dit alternatief voor een waterontharder gaat u naar het kopje ‘kosten en garantie’. Al onze producten zijn geproduceerd onder de strenge DIN ISO 9000:2000 norm en VCA**. Daarnaast zijn ze getest door het QA lab. Kijk rustig rond voor alle mogelijkheden van de Amfa4000®. Als u vragen heeft kunt u ons altijd een e-mailbericht sturen naar amfa@antikalk.com. Wij helpen u graag verder!

24Man denkt ook aan uw portemonnee

Waarom? Omdat u met de Amfa4000® maar liefst 500 euro aan kosten per huishouden per jaar kunt besparen. Omdat de Amfa kalkafzetting voorkomt, verbruiken uw huishoudelijke apparaten (zoals bijvoorbeeld boilers) veel minder energie. Daarnaast zorgt de Amfa4000® ervoor dat kostbare filters niet vervangen hoeven worden, omdat deze niet meer verkalken. Tot slot produceert de Amfa4000® geen afval water en verbruikt het geen chemicaliën. De Amfa4000® is een investering voor het leven!

Amfa4000® installatie, waterontharder, antikalksysteem om de waterleiding

Andere voordelen van de Amfa4000®

De aanschaf van de Amfa4000® antikalk systeem brengt ook nog andere voordelen met zich mee:

  • De Amfa is onderhoudsvrij;
  • Het breekt bestaande kalk geleidelijk af;
  • Het is milieuvriendelijk;
  • Het heeft geen filters en/of chemische toevoegingen.

Tot slot is de Amfa4000® explosieveilig en kan ook bij gasmeters gemonteerd worden. Het heeft namelijk een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.

Bestel nu de Amfa4000® met de beste prijs!

Wilt u voor een goede prijs een antikalk systeem? Dan heeft u nu wel gemerkt dat de Amfa4000® een goed idee is. Bestel het voor 23:59 uur, want dan heeft u het morgen al in huis. Uw product wordt altijd zonder verzendkosten verzonden. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar amfa@antikalk.com

Nederlands