Amfa4000 nu van €199,00 voor €139,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Een waterontharder online kopen?

Ziet u uw energierekening ook telkens stijgen en wilt u er een snelle en goedkope oplossing voor? Dan is een antikalk systeem online kopen een uitstekend idee. De Amfa4000® verwijdert en voorkomt kalk. Door hard water ontstaat kalkaanslag. Dit kan zorgen voor een toename van wel 70% op uw energierekening. Ons antikalk systeem is gemakkelijk te installeren in bijna elke woning. Hiervoor is alleen een recht stuk leiding van ongeveer 8 centimeter nodig. Los uw kalkprobleem op en bestel de Amfa4000® nu online.

Voordelen antikalk systeem

Het ontkalken van uw watersystemen kunt u met een gerust hart overlaten aan onze AMFA4000®. Naast de aantrekkelijke prijs van slechts € 169,- brengt de Amfa4000® nog een aantal andere voordelen met zich mee. Onze antikalk systeem is:

  • Voorkomt kalkafzetting;
  • Breekt geleidelijk bestaand kalk af;
  • Is milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvrij;
  • Besparing van € 250 tot € 500 per huishouden per jaar mogelijk;
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Optimaal genieten van water

De Amfa4000® heeft een levensduur van wel 15 jaar en daar komt nog eens bij dat er geen verdere onderhoudskosten bij komen kijken. Uw water smaakt weer optimaal en al uw watersystemen zijn weer vrij van kalk. Wacht niet langer en kies er ook voor uw eigen AMFA4000® nu online te kopen. Indien u uw bestelling voor 23:59 heeft geplaatst, ontvangt u uw aankoop de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten zijn helemaal gratis en u heeft bij ons 100 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Ook retourneren is bij ons kosteloos. Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit, wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden wij 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Nederlands