Amfa4000 nu van €199,00 voor €159,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Denkt u er over na om een waterontkalker te kopen?

Waterontkalkers zijn een oplossing tegen kalkaanslag. Maar waterontkalkers kennen ook veel nadelen:

 1. Waterontkalkers zijn relatief duur
 2. Ze vergen onderhoud
 3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
 4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Het alternatief

Wilt u graag een alternatief voor een waterontkalker kopen? De oplossing tegen kalkaanslag hoeft niet duur te zijn. Daarom introduceren wij, van 24Man, u graag een alternatief: het Amfa4000® antikalk systeem. Dit antikalk systeem is met vakmanschap ontwikkeld en onderzocht in Zwitserland. Dit product breekt geleidelijk de bestaande kalk af en wordt kalkafzetting in de toekomst voorkomen. Daarnaast verhoogt de antikalk systeem uw comfort omdat u minder hoeft te poetsen en minder schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Hieronder kunt u zelf de voordelen van de Amfa4000® ondervinden.

De werking van de Amfa4000®, het alternatief voor een waterontkalker.

Met de Amfa4000® wordt een frequentie geproduceerd die ervoor zorgt dat er een disharmonie in de interne frequentie van de watermoleculen ontstaat. Dit heeft als gevolg dat de microdeeltjes vrijkomen van de H20-moleculen. Deze vrijgekomen microdeeltjes worden het natuurlijke centrum voor de binding van kalk. Hierdoor ontstaat het typische ronde en plaatvormige niet-hechtende kristallen. Gevolg is dat het kalk niet meer in het water is opgelost en zich niet meer afzet op leidingen en verwarmingselementen. Kortom: de antikalk systeem  voorkomt kalkafzetting. Alleen al daarom is de antikalk systeem van 24Man het beste alternatief voor een waterontkalker.

De voordelen van de
Amfa4000® van 24Man

Daarnaast zijn er nog andere voordelen die de Amfa4000® met zich meebrengt:

 • Het is onderhoudsvrij;
 • Besparing van € 250 tot € 500 per huishouden per jaar mogelijk;
 • Het breekt bestaande kalk geleidelijk af;
 • Het zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van apparaten (zoals wasmachines, boilers etc.);
 • Het is milieuvriendelijk;
 • Het heeft geen filters en/of chemische toevoegingen.

Het antikalk systeem van 24Man kan in 99% van de gevallen geplaatst worden. Deze kan geïnstalleerd worden zonder aanpassingen aan de waterleiding. Als u hem aanschaft heeft u 100 dagen niet goed = geld terug garantie. Mocht u daarna nog net zo tevreden zijn, dan heeft u 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. En mocht u gaan verhuizen? Dat is geen enkel probleem. De antikalk systeem van 24Man is namelijk mee-verhuisbaar. U heeft hierbij zelfs geen toestemming van de huiseigenaar nodig.

Koop het beste alternatief voor de waterontkalker nu!

Dus zit u erover te denken om een waterontkalker te kopen? Dan heeft u nu wel gemerkt dat de Amfa4000® een waanzinnig goed alternatief is. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar service@waterontharder.com. Wilt u meteen bestellen en bestelt u het voor 23:59 uur? Dan heeft u het morgen al in huis. Wij verzenden het product altijd gratis.

Nederlands