Amfa4000 nu van €199,00 voor €139,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa4000
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

De AMFA4000®; hét alternatief voor een waterontkalker kopen

Een waterontkalker is een oplossing tegen kalkaanslag. Maar een waterontkalker kent ook veel nadelen:

 1. Een waterontkalker is relatief duur
 2. Het vergt onderhoud
 3. Er zijn kosten aan onderhoud en zout dat toegevoegd moet worden
 4. En er is veel ruimte nodig voor de installatie.

Het alternatief

Wilt u graag een alternatief voor een waterontkalker kopen? 24Man biedt u de beste oplossing tegen kalkaanslag! Wij presenteren u graag het beste alternatief op al uw antikalk middelen: het Amfa4000® antikalk systeem. Ons alternatief voor een waterontkalker breekt geleidelijk de bestaande kalk af en zorgt ervoor dat er in de toekomst geen kalk meer terugkomt. Uw water smaakt lekkerder en uw kleding voelt zachter aan. Nog niet overtuigt van de Amfa4000® antikalk systeem? Kijk snel verder voor de vele voordelen.

De werkwijze van ons alternatief voor een waterontkalker

De Amfa4000® zorgt date er een disharmonie ontstaat in de interne frequentie van de watermolecule. Hierdoor komen er microdeeltjes vrij van de H20-moleculen. Deze microdeeltjes zijn het natuurlijke centrum voor de binding van kalk. Hierdoor ontstaan de niet-hechtende kristallen. De kalk lost zich niet meer op in het water en zet zich niet meer af op leidingen of verwarmingselementen. Ons alternatief voor een waterontkalker zorgt er dus voor dat kalkafzetting wordt voorkomen. De Amfa4000® antikalk systeem van 24Man is het beste alternatief voor antikalk middelen!

De pluspunten van het antikalk systeem van 24Man

Wilt u graag het alternatief voor een waterontkalker kopen van 24Man? Wij noemen nog even de vele andere voordelen op die de Amfa4000® antikalk systeem met zich meebrengt:

  • Besparing van €250 tot €500 per huishouden per jaar mogelijk;
  • Het is onderhoudsvrij;
  • Het Amfa4000® antikalk systeem zorgt voor een langere levensduur van uw apparaten;
  • Het breekt bestaande kalk geleidelijk af;
  • De Amfa4000® is milieuvriendelijk;
  • Zonder filters of chemische toevoegingen.

Het antikalk systeem van 24Man kan in alle gevallen geplaatst worden, op een hele enkele uitzondering na. Wij zorgen ervoor dat deze perfect geïnstalleerd wordt zonder aanpassingen aan de waterleiding. Wilt u op een gegeven moment toch afzien van ons alternatief voor een waterontkalker of bent u van plan om te verhuizen? U neemt de Amfa4000® gemakkelijk mee!

Bestel gemakkelijk en snel online

U wilt graag de Amfa4000® kopen! Dit kunt u gemakkelijk doen via onze webshop. Wij betalen uw verzendingen en bieden u een 100 dagen niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over de Amfa4000® antikalk systeem? Deze kunt u gratis retourneren. Daarnaast hebben wij een supersnelle leverservice. Wanneer u het product voor 23:59 uur besteld, ontvangt u het de volgende dag in huis. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Investeer in uw eigen portemonnee met de Amfa4000®; hét alternatief voor een waterontkalker van 24Man!

Nederlands